tu mają być posty do Madzikowo a Wy robicie jarmark załóżcie może nowy wątek:)
Mam dla ciebie duże uznanie jako do artystki czemu nieraz dawałem wyraz :)
Natomiast jeśli chodzi o Twój styl pracy jako moderatora mam czasem bardzo mieszane uczucia.
Mój główny "zarzut" to Twoja "niestabilność emocjonalna" , czasem brak skupienia, i nie zawsze
w odpowiedni sposób formułowane sądy, nie chce tu zatapiać się w jakichś szczególach czy przykładach
żeby nie zacząć się spierać o pierdoły
Najbliższe mi przykłady to na przykład praca Daria(której nie widzę już) którą określiłaś jako "bałwanki" i że coś tam jest "nie teges"
albo podobne sformułowanie zozstało użyte, tak ma prawo wypowiadać się zwykły użytkownik
w ustach moderatora brzmi to dość dziwnie, Dario trochę Ciebie już poznał także jakoś tam to przełknął pewnie
trzeba pamiętać o tym że są ludzie którzy bardzo przeżywają to co robią wkładaja w to dużo serca i emocji
taki podpis ze strony Moderatora może ich skutecznie na długo zgasić............nie występuje tu w obronie Daria
podaje to po prostu jako przykład......... jeden z wielu
Twój post
"yss- maleńka, co ty wiesz o zabijaniu?:)
jak to sie teraz mówi- wiedza historyczno-sztuczna,znajomość tematu to nic, bo my, młodzi , nie mamy doświadczenia życiowego, i dlatego nie mamy prawa wypowiadać się nt prac naszych kolegów:)"
to nie jest post Moderatora tylko niezrównoważonego użytkownika, nic z niego nie wynika
nie wiadomo do kogo jest skierowany .............to jest zwykłe bicie piany i jątrzenie zatargu.
Cenie sobie natomiast bardzo Twoje zaangażowanie w sprawę które jest dla mnie widoczne.
pozdrawiam