magdo.h-m jako redaktorka tego portalu czuję się dotknięta Twoją wypowiedzią. Czy zarzucasz mi nepotyzm? Dziwny to zarzut, bo na tym portalu nie mam krewnego ani powinowatego, oprócz jednej osoby, z którą jestem w związku, a której nie wyróżniam dla zasady, chociaż lubię i bardzo cenię jej prace. Odpowiem w swoim imieniu: wyróżniam te prace, które uważam za warte wyróżnienia. Zawsze piszę w uzasadnieniu - dlaczego. Tak, biorę odpowiedzialność za to jakie prace wyróżniam. Podpisuję się pod tym. To jest mój osobisty wybór, którego dokonuję w zgodzie z własnym poczuciem estetyki i sumieniem. Wśród wyróżnionych ostatnio przeze mnie Autorów byli: Craftmania, piter, jamrys, vivalarte, kalkurator 13, martwy, Schodowski, PiotrKolanko, mslk, annagerczuk, baryart. Czy uważasz, ze w jakikolwiek sposób jestem z tymi osobami spokrewniona, albo związana? Różne kryteria biorę pod uwagę. Warsztat, kompozycję, kolor, wrażliwość, przekaz, nasycenie emocjami, piękno, kreatywność, nastrój.
Naprawdę to przykra sprawa. Taki zarzut i spiskowa teoria na pewno nie poprawią nastroju na tym portalu.