Od kilku dni nie pojawiają się wiadomości o komentarzach. Czy to błąd strony. Wcześniej było wszystko ok. Teraz dopiero jak otworzę swój obraz to po przewinięciu strony widać, czy ktoś coś napisał czy nie.
Wspanialaa ulubiona ma Artystko subtelnych uniesień.ja doswiadczam tego typu zaniedbań od poczatku uczestniczenia w naszej wspanialej spoleczności.Myślę ze Moderatorzy szybciutko wykryją przyczynę owych tajemnic :)
Weryfikowałem ten problem i wszystko powinno być ok. poproszę o screeny i więcej info nt. przeglądarki na maila [email protected]
2014-07-13
Żeby nie pisać kolejnego wątku.
Czy da się zrobić aktywne linki w komentarzach pod galeriami?
Z tego co widzę pewne osoby mają kłopot z otwieraniem i zamiast przykładowej sztuki, wyskakuje jakiś macho jak Boni z krzaków ;)
W innych galeriach jest tak, że jak cytujemy jakieś źródło podając linka do niego, to kliknięcie w tego linka otwiera adres podany w linku. Bez kopiuj wklej :) Jest to duże ułatwienie :)
Maniek - chodzi o możliwość zamieszczania aktywnych linków w komentarzach - 'nanh' mówi pod galeriami, ale najlepiej i pod pracami, i w opisach, i w niusach.
Tak jak mówi Maja - żeby nie trza było kopiać-wklejać.
2014-07-14
Tak, problem sprawiają z tego co się dowiedziałem urządzenia przenośne.
Ja z takiego nie korzystam bo mi ie pozwala wzrok, być może też miałbym jakiś problem z tym.
Ta witryna/serwis (VariArt.org) wykorzystuje pliki cookies. Informacje dot. celu ich wykorzystywania oraz sposobie zmiany ustawień dot. cookies znajdziesz w polityce prywatności. Korzystając z VariArt.org wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z bieżącymi ustawieniami przeglądarki.
Zamknij komunikat