Pani Elu....
szkoda pani nerwów. Nic pani tutaj nie wskóra. To temat wałkowany od zawsze, nigdy nie rozwiązany i myślę, że nigdy rozwiązany nie będzie bo brakuje pomysłu i chęci żeby podjąć jakiekolwiek działania, a wystarczyłoby tylko uczciwie podejść do kwestii komentowania i to nie przez kilku ciągle aktywnych ale "bezbarwnych" a przez tych co mają najpiękniejsze kolory i największe obiekcje co do poziomu i TWA. Niestety akurat Ci, co mają tylko obiekcje, to aktywności komentatorskiej nie mają żadnej. W końcu obiekcje mniej czasu pochłaniają bo zdarzają się tylko sporadycznie przy okazji podobnych dyskusji. Na czczych dyskusjach i tak się skończy no.... może jeszcze kilka wystraszonych kogucików nam się objawi i kilku odważnych kogutów co to w obronie wystraszonych, piórka będą stroszyć by przy okazji dać się zauważyć ;)
Pani Ewo, napisała pani:
" Pozwolę sobie i na moje zdanie ....
jak to ja - z cytatami ;)
...Kwestia prezentacji zdania ...hmmm...jednym się ją wytyka i słusznie ale w swoim wypowiadanym zdaniu nie widzimy wad.
[...] nie wszystkie kropki świecą tym samym blaskiem " . [...] byli tu tacy co po dwóch pracach dostali niebieskie kropki ... itp
Czy to jest forma kulturalna ? ?? tak można ?
Wyznaczcie państwo kto tu jest czyim sumieniem?!
Odniosłam wrażenie ,że nie rozwiązuje się tu problemu tylko atakuje personalnie.
pozdrawiam"
a ja pozwolę sobie na moje zdanie i pozwolę zauważyć bo obawiam się, ze pani nie zdążyła zauważyć pochłonięta swoją twórczością, iż cytowany przez panią i ponownie przeze mnie fragment " byli tu tacy co po dwóch pracach dostali niebieskie kropki" to suche stwierdzenie faktu na poparcie argumentu iż z pewnością ilość prac nie ma znaczenia w otrzymaniu tej cudownej niebieskiej kropki.
Nie wymienię nazwiska użytkownika ponieważ nie ma to najmniejszego znaczenia. Kto wie, ten wie....
Jeśli zatem przytaczanie faktów jest dla pani brakiem kultury to niestety nic na to nie poradzę. Musi pani zmienić fakty, żeby kultura wróciła :P
Nie będę natomiast komentować pani nagłego zabrania głosu w takiej dyskusji i opowiedzenia się po konkretnej stronie a nie w sprawie oraz wybiórczego potraktowania dyskusji i wyboru cytatów ponieważ mogłabym napisać coś co by panią z pewnością uraziło a po co?
Panie "STARYSZEW"
proponuję, żeby jednak pani niczego nie czytał.
Jak widać bardzo to panu szkodzi :D
PROPONUJĘ natomiast
stworzyć elitarną galerię "niebieskokropkowców", aby mogli dzielić się pomiędzy sobą najlepszymi doświadczeniami i uwagami nie czując się poniżani zwykłymi komentarzami "bezbarwnych" czyli dostęp do tej elitarnej galerii powinien być zablokowany dla pozostałych. Bezbarwni niech się smażą we własnym sosie a "niebieskokropkowcy" niech się swoim sosem polewają do woli ;)
Każdy będzie miał swoja grzędę do dyspozycji i żaden kogucik się straszyć nie będzie. Wystarczy, że będzie stroszył piórka.
Postuluję jednocześnie o natychmiastowe przeniesienie pana "STARYSZEW" do tejże elitarnej galerii bo na włosku wisi jego zdrowie psychiczne w zetknięciu ze starymi kwokami, a zdrowie tak wspaniałego artysty i przyjaciela dbającego o zastraszonych kogucików jest w ogromnej cenie :P